Kursi
Uzņēmējdarbība un mārketings
Koučings un supervīzija
Programmēšana (Datorzinātne)
Grāmatvedība
Personāla un biroja darba vadība
Pirmās palīdzība un higiēnas kursi
Sociālais darbs
Valodu kursi
Pedagogu kursi
NVA
VIAA
Blogs
Kontakti
Ienākt eVidē
Kursi
Uzņēmējdarbība un mārketings
Koučings un supervīzija
Programmēšana (Datorzinātne)
Grāmatvedība
Personāla un biroja darba vadība
Pirmās palīdzība un higiēnas kursi
Sociālais darbs
Valodu kursi
Pedagogu kursi
NVA
VIAA
Blogs
Kontakti
Pirmās palīdzība un higiēnas kursi
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā
Skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšanai noteiktās minimālās higiēnas prasības
Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos
Pirmās neatliekamās palīdzības sniegšana bērniem
Tiešsaistes lekcija