Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Piedāvājam gan e-vidē, gan klātienē uzņēmumā (izbraukuma apmācības)!

Piesakies minimālās higiēnas kursiem un iegūsti zināšanas par  pārtikas apriti reglamentējošiem  Eiropas  savienības  un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un  to prasībām, pārtikas uzņēmēju pienākumiem un atbildību, pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieniem, vispārīgās un īpašās higiēnas prasībām un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipiem

Kursu e-vidē varat apgūt jebkurā laikā no jebkuras vietas, kad vien ir vēlēšanās un pieejams internets.
Kursa mērķauditorija:
Pārtikas apritē iesaistītajiem dalībniekiem ir jānoklausās šo kursu:

  • uzsākot darbu pārtikas uzņēmumā un
  • atkārtoti reizi 3 gados.
Kursa mērķis:
Sniegt pārtikas apritē strādājošajiem darbiniekam minimāli nepieciešamās zināšanas par pārtikas nekaitīguma nodrošināšanu. Noklausoties šo kursu semināra dalībnieki var saņemt dokumentu, kas atbilstoši normatīvi tiesisko aktu prasībām dod viņiem tiesības strādāt pārtikas apritē.

Kursa tēmas:

Saturs atbilstoši MK noteikumiem 
Par klātienes kursu varat sazināties e-pastā izglitiba@eiropascentrs.lv vai t. 26446907 Sandra
Programma veidota saskaņā ar 29.09.2015. MK noteikumiem Nr.545  "Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā” darbiniekiem, kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē, kā arī kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē, jānoklausās piecas stundas garu mācību kursu "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" atbilstoši noteikumos noteiktajai programmai.

Piesakies:

Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk