Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos

Profesionālā higiēna.
E-studiju kurss, latviešu valodā. 
E-studijās mācību programma ir identiska klātienes studiju programmai un iegūtais izglītības dokuments ir līdzvērtīgs klātienes studiju izglītības dokumentam. 
Mācību ilgums: 5 stundas
Iegūstamais dokuments: Apliecība
Cena: 35+PVN
Kursa mērķis:
Izglītības procesa rezultātā nodrošināt zināšanas pārtikas apritē strādājošajiem IV un V kvalifikācijas darbiniekiem par kvalitātes vadību. Apzināt darbību kopumu pārtikas paškontroles sistēmā, kas optimāli novērš pārtikas realizācijas riskus un  draudus cilvēku veselībai.

HACCP apmācību kursi ir būtiski, lai palīdzētu uzņēmumiem veidot drošu un efektīvu pārtikas ražošanas vidi, kas atbilst mūsdienu kvalitātes un drošības prasībām.

Kursa tēmas:

Ieguvumi no apmācību kursa:

Piesakies:

Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk