Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos
Profesionālā higiēna. E-studiju kurss, latviešu valodā.
E-studijās mācību programma ir identiska klātienes studiju programmai un iegūtais izglītības dokuments ir līdzvērtīgs klātienes studiju izglītības dokumentam.
Mācību ilgums: 5 stundas
Iegūstamais dokuments: Apliecība Cena: 35+PVN
Kursa mērķis:
Izglītības procesa rezultātā nodrošināt zināšanas pārtikas apritē strādājošajiem IV un V kvalifikācijas darbiniekiem par kvalitātes vadību. Apzināt darbību kopumu pārtikas paškontroles sistēmā, kas optimāli novērš pārtikas realizācijas riskus un draudus cilvēku veselībai.
HACCP apmācību kursi ir būtiski, lai palīdzētu uzņēmumiem veidot drošu un efektīvu pārtikas ražošanas vidi, kas atbilst mūsdienu kvalitātes un drošības prasībām.
Kursa tēmas:
Izpratne par HACCP principiem un prasībām: Sniedz padziļinātu izpratni par HACCP principiem un to piemērošanu pārtikas ražošanas uzņēmumos, lai palīdzētu uzlabot pārtikas drošību un atbilstību regulējošajiem standartiem
Sistēmas izveide un ieviešana: Māca, kā izveidot un ieviest efektīvu paškontroles sistēmu, kas palīdz novērst potenciālos riskus pārtikas ražošanas un pārstrādes procesos
Bīstamības analīze un kritisko kontroles punktu noteikšana: Iemācīt, kā analizēt riskus un noteikt kritiskos kontroles punktus, kas ir nepieciešami pārtikas drošības nodrošināšanai
Uzraudzības un uzlabošanas pasākumi: Sniedz zināšanas par uzraudzības un pārbaudes procedūrām, lai nodrošinātu HACCP sistēmas efektivitāti ilgtermiņā
Ieguvumi no apmācību kursa:
Pārtikas drošības uzlabošana: Apmācības nodrošina uzņēmumu darbiniekiem nepieciešamās prasmes un zināšanas, lai identificētu bīstamības un kontrolētu to rašanās riskus pārtikas apstrādes procesos
Atbilstība tiesību aktiem un standartiem: Pārtikas uzņēmumi, kas ievieš HACCP sistēmu, var nodrošināt atbilstību vietējiem un starptautiskajiem tiesību aktiem, kas regulē pārtikas drošību
Pārtikas kvalitātes uzlabošana: Ar HACCP palīdzību tiek optimizēti ražošanas procesi, kas var uzlabot pārtikas kvalitāti un samazināt ražošanas atteices
Zaudējumu samazināšana: Efektīva risku pārvaldība palīdz samazināt zaudējumus saistībā ar pārtikas produktu drošības problēmām vai atkritumu ražošanu
Uzņēmuma reputācijas uzlabošana: HACCP sertifikāts ir pierādījums tam, ka uzņēmums ievēro augstākos pārtikas drošības standartus, kas var veicināt patērētāju uzticību un palielināt pārdošanas apjomus
Piesakies:
Pieteikums nosūtīts
Atbildēsim Tev tuvākajā laikā!
Uzmanību!
Uz mums šobrid uzbrūk spam boti, un mēs cīnamies ar viņiem ka tikai iespejams, lai tavs pieteikums tiktu apstradats ātrak- piezvani mums darba laika +371 22038287
Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk